Gaseste-ti spiritul de aventura!Stire

Oamenii cu spirit de aventură gândesc precum exploratorii: descoperă locuri noi, își schimbă locul de muncă sau cariera și își cultivă noi pasiuni. - Anni Lionnet Descoperă ceea ce vrei cu adevărat! „ Dorința este începutul tuturor realizărilor - nu este o speranță, nu este o aspirație, ci o dorință vibrantă care transcende totul.” - Napoleon Hill SC FORTA L&A SRL este alături de tine, în atingerea celor mai îndrăznețe obiective pe care le ai!

2019-03-18

Luna IUBIRII îți aduce OFERTE SPECIALE!Stire

Luna IUBIRII îți aduce OFERTE SPECIALE! În luna IUBIRII te invit într-o CĂLĂTORIE TRANSFORMAȚIONALĂ! Vom face itinerariul împreună și în funcție de nevoile, obiectivele tale, vom poposi atât cât e potrivit la diferite indicatoare, precum: - Încrederea și imaginea de sine; - Sănătatea și bunăstarea; - Prietenii și familia; - Banii; - Cariera; - Dezvoltarea spirituală și personală; - Relațiile de iubire. Pentru această călătorie transformațională, te poți înscrie într-un program de COACHING individual, în care te voi ghida cu drag, responsabilitate, pasiune, profesionalism! OFERTA SPECIALĂ ÎN LUNA IUBIRII pentru programele de COACHING individual vine cu o reducere de 35%. În loc de 1500 lei pentru 10 + 1 GRATUIT ședințe de COACHING, INVESTIȚIA TA este acum de doar 975 de lei pentru 10 + 1 GRATUIT ședințe de COACHING. Durata unei ședințe este de 60 de minute. Dacă îți place ceea ce îți ofer, motivul pentru care nu te poți înscrie este exact motivul pentru care ar trebui să te înscrii! Pentru înscriere și alte informații sună la nr.de telefon : 0740375911. - DA! Vreau să particip la acest PROGRAM DE COACHING! Cu recunoștință, LAURA ALMĂȘAN – COACH &TRAINER;

2018-04-30

Atelier de dezvoltare personală adresat părinților! ,, IUBEȘTE ȘI EDUCĂ CU MĂIESTRIE”Stire

ATELIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ - ,, IUBEȘTE ȘI EDUCĂ CU MĂIESTRIE” LAURA ALMĂȘAN - COACH & TRAINER ,, Singura cale de a forma copii buni este să devenim mai întâi părinți buni” Zig Ziglar Programul se adresează părinților ( familie parentală sau monoparentală). În timpul acestui program pun accentul pe următoarele aspecte: - Înțelegerea de către părinți și integrarea experiențelor din propria copilărie; - Legătura și comunicarea de ordin emoțional între părinte și copil, un dialog empatic cu sine și cu proprii copii. Pe scurt : prin acest program ,,IUBEȘTE ȘI EDUCĂ CU MĂIESTRIE”, vei beneficia de informații, strategii, tehnici și exerciții practice, care să-ți ofere un suport real în relația PĂRINTE-COPIL. Investiția dumneavoastră pentru programul ,, Iubește și Educă cu Măiestrie”, este de 370 RON/ familie. Oferta specială pentru această INVESTIȚIE, valabilă în perioada 07.05.2018 -23.05.2018, este de: 230 RON/familie. Întalnirea se desfășoară cu fiecare familie în parte. Locația: la punctul de lucru al SC FORTA L&A SRL situat în Tg.Mureș, str. Înfrățirii, Bl. Nr.10, ap.26, etaj VI, Jud.Mureș. Durata acestui program este de 2 ore și 30 de minute. Pentru înscriere și informații suplimentare, sunați la nr. de telefon: 0740.375.911. Vă aștept cu drag, Coach & Trainer Laura Almășan SC FORTA L&A SRL www.e-munca.ro ; Tel.074037911

2018-04-30

Oferte de munca atractive - judetul Mures!Stire

SC FORTA L & A SRL recrutează pentru diferite firme din Judetul Mures, următorul personal: - INGINERI INSTALAȚII ELCTRICE; - INGINERI ÎN CONSTRICTII CIVILE ȘI INDUSTRIALE; - INGINERI PROIECTANTI; - MUNCITORI ÎN CONSTRUCȚII CALIFICAȚI SAU NECALIFICAȚI; - ELECTRICIENI; - OPERATOR CNC – activitate de producție( tâmăplărie PVC și Aluminiu); - OPERATORI INJECTIE – activitate de productie incaltaminte; - MUNCITORI NECALIFICATI – productie. Date de contact: nr. telefon: 0740375911. Persoana de contact: Administrator Laura Almășan E: mail: forta@e-munca.ro ; fortalaura@gmail.com Puteți opta pentru completarea formularului de înscriere, direct pe site: www.e-munca.ro. SUCCES!

2018-04-16

Oferte speciale- Programe de dezvoltare personală& Coaching!Stire

 • Programe- Consiliere în dezvoltare personală & Coaching!
 • Regăsește-ți puterea interioară, folosește-ți eficient reusursele interioare, bucură-te de rezultatele pe care le obții!
 • Pe scurt, prin aceste programe de Consiliere în dezvoltare personală și Coaching îți recâștigi puterea interioară, încrederea în forțele proprii și viziune în ceea ce privește stabilirea obiectivelor și atingerea acestora cu entuziasm!
 • Te invit să beneficiezi de aceste programe și de ofertele speciale din această perioadă!
 • În perioada 05.12.2017-20.12.2017 beneficiezi de o reducere de 30% la oricare pachet de 10 ședințe ales de tine.
 • Aceste programe se adresează preadolescenților, adolescenților și adulților!
 • Pachetele oferite și informații privind ce presupune INVESTIȚIA TA, găsești pe pagina de site: www.e-munca.ro.
 • Pentru înscriere și alte informații sună la nr.de telefon : 0740375911. Laura Amășan -Consilier în dezvoltare personală & Coach

  2017-12-05
 • Oferte de munca atractive in Judetul Mures, Harghita, Covasna!Stire

  Oferte de muncă în județul Mureș, Harghita și Covasna! SC FORTA L&A SRL recrutează următorul personal: 1. Inginer – instalații electrice 2. Inginer chimist 3. Inginer – specializare în industria produselor alimentare 4. Inginer instalații termice și sanitare 5. Inginer vânzări 6. Lăcătuș mecanic 7. Lăcătuș confecții metalice 8. Prelucrător prin așchiere 9. Confecționer – montator tâmplărie din aluminiu și mase plastice 10. Electricieni Pentru aceste oferte de muncă puteți să completați formularul de înscriere pus la dispoziția dumneavoastră pe site: www.e-munca.ro sau ne puteți transmite CV-ul prin e-mail, la următoarele adrese: fortalaura@gmail.com sau forta@e-munca.ro. Păstrăm confidențialitatea datelor dumneavoastră! Site: www.e-munca.ro SUCCES!

  2017-10-16

  JOBURI ATRACTIVE!Stire

  Ești în căutarea unui loc de muncă? Dorești un job mai bun? SC FORTA L&A SRL a selectat noi joburi valoroase, iar unele dintre acestea sunt: Inginer mecanic TCM; Inginer Instalații electrice; Inginer vânzări; Inginer confecții textile; Inginer managementul calității; Reprezentat vânzări; Responsabil Managemenetul calității; Electricieni; Tehnicieni – sisteme de securitate – DSVCAM; Confecționere, Senior PHP Developer; Mobile Developer ( Android/ IOS); Senior JAVA Developer; Junior JAVA Developer, etc. Ofertele de muncă mai sus menționate sunt pentru Tg.Mureș! CV-urile se pot transmite pe adresa de e-mail forta@e-munca.ro sau vă puteți înregistra Gratuit în baza noastră de date, pentru a vă selecta oferte de muncă compatibile cu pregătitea și expriența dumneavoastră profesională!

  2016-01-17

  TESTE DE PERSONALITATE / ANALIZE SI EVALUARIStire

  VA OFERIM CONSILIERE IN CARIERA! Efectuam teste de personalitate/ profile si tipuri de personalitate Teste și exerciții complexe Analize și evaluări Calculăm coeficientul de personalitate. Rezultate testelor nu reprezintă enunțuri formulate științific, ci doar un suport orientativ,de natură să-l sprijine pe candidatul interesat să se confrunte cu el însuși, oferindu-i-se informații și sfaturi utile!

  2013-01-07

  CONSILIERE IN CARIERA!Stire

  SC FORTA L&A SRL va ofera servicii de consiliere in cariera! Pentru programari sunati la nr. de telefon: 0740375911.

  2013-01-07

  Recrutam in regim de urgenta - Senior Java DeveloperStire

  SC FORTA L&A SRL recruteaza pentru o companie multinationala, Java Developer! Prezentare pe scurt despre compania angajatoare! Compania angajatoare ofera servicii de inalta calitate in domeniul telecomunicatiilor, telecomunicatii care integrează în mod eficient PSTN, VoIP, celulare, mesageria vocală într-un pachet all-inclusive; - telefon VoIP sistem; servicii VoIP, SIP trunking, Hosted PBX, Unified Communications, Internet Fax, Business VoIP, etc. Sediul central este in Canada si dispune de servere cu acces direct la peste 70 rețele din Statele Unite și Europa. Acest lucru înseamnă pe de o parte o legătură mai scurtă între server și apelanți iar pe de alta parte, apelare fara deranjamente. Compania a castigat incredere pe piata internationala si se bucura in continuare de preluarea unor proiecte importante de dezvoltare si ofera solutii inteligente , personalizate pentru fiecare afacere- client. Compania este in continua dezvoltare si doreste sa atraga permanent cei mai talentati profesionisti IT, pentru o colaboare pe termen lung, intr-un mediu in care anagajatii sunt incurajati in a-si dezvolta abilitatiile profesionale beneficiind de tot suportul in acest sens. Candidatul ideal: Studii superioare in Informatica. O buna intelegerea a conceptelor de programare, procedurale si orientate catre indeplinirea obiectivelor (Object Oriented and procedural programming concepts.) GWT, Java, JavaScript mai mult de 5 ani experienta profesionala de programare mai mult de 1 an experienta profesionala cu Java cunostinte de Java, Web si tehnologii de date de baze, inclusiv JavaScript, HTML, CSS, SQL. Competente interpersonale si de comunicare excelente, avand in vedere mediul de lucru international. Competente analitice, creative, de rezolvare a problemelor precum si de lucru in echipa. O buna stapanire a limbii engleze. Atribute personale: - abilitati de comunicare excelente - abilitati de analiza si diagnostic - spirit de echipa si o comunicare excelenta - abilitati de a furniza un feedback constructiv - capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa - atentia catre detalii - abilitatea de a lucra cu mai multe task-uri, si de a le prioritiza eficient - pasiunea pentru domeniul de activitate - dorinta de a face fata unor noi provocari! Responsabilitati: - dezvoltarea unor noi aplicatii, documentatie de design, repararea bug-urilor, unit testing; - dezvoltarea de aplicatie de tip CRM. - technologiile folosite sunt: GWT/Java/JavaScript - fiecare membru de echipa este implicat in design, implementare, intelegerea cerintelor de design, redactarea documentelor de design, unit testing, repararea bug-urilor; - comunicarea cu clientul pentru a implementa schimbari si pentru a repara bug-uri; - revizuirea specificatiilor produselor pentru a da estimari ale dezvoltarii si feedback asupra produselor; - revizuirea codurilor (code reviews); - mentinerea evidentei problemelor. Va rugam raspundeti la aceste intrebari: 1.daca ai da timpul inapoi, ce alta profesia ti-ai alege si de ce? 2.unde te vezi peste 5 ani? 3.ce procedezi daca ai stricat ceva in sistem si nu stii cum sa repari? 4.Ce faci daca esti acuzat pe nedrept ca ai gresit sau ai stricat ceva? 5.ce faci daca ti se zice ca trebuie sa rezolvi o problema intr-un timp foarte scurt si tu stii ca nu poti rezolva asa de rapid? Referinte despre dumneavoastra: numele si prenumele/calitatea persoanei/compania/nr. de telefon. Recrutam pentru punctul de lucru din Tg-Mures; Programul de lucru va fi de Luni – Vineri intre orele 16.00 -24.00; Pachet salarial atractiv 2300 dolari canadieni; Alte avantaje: telefon mobil Black Berry ; Laptop, pregatire profesionala continua; lucru intr-o echipa de profesionisti, cazare pentru cei care sunt din afara localitatii Tg-Mures. Va dorim mult succes!

  2012-11-22